WEDSTRIJD ZVC Leopoldsburg - MFC SI Heusden-Zolder  5 - 5  (2-4)

DATUM 04-11-2011  20:25

DOELPUNTEN

VERSLAG Onze beloften hebben een stevige leider – die overigens 3 spelers van de eerste ploeg opstelde – in bedwang gehouden. Onze jongeren demonstreerden hun weerbaarheid door een 2 – 4 stand bij de rust in fine tot een gelijkspel om te buigen.

Heusden-Zolder opende op de meest simpele manier al in de eerste minuut: 0 – 1. Kenneth Triekels bracht met een loeier de stand in evenwicht in de 5': 1 – 1. Die cijfers stonden nog maar pas op het bord of SI maakte er weer simpelweg 1 – 2 van. Het was weer Kenneth die in de 16' voor evenwicht zorgde: 2 – 2. Doch in de slotminuten van de eerste helft liep Heusden-Zolder verdiend uit tot 2 – 4. Het zag er voor ZVC belabberd uit. De tegenstrever teerde duidelijk op zijn ervaring, niet in het minst op deze van de spelers van zijn A team.

Na de frisdrank kwam ZVC sterk gemotiveerd uit de kleedkamers. Het werd zowaar de evenknie van SI. Dat resulteerde in twee belangrijke doelpunten van Dries Boonen in de 26' en van Kenneth Triekels (met zijn derde van de avond) in de 34'.

Op enkele minuten van het eindsignaal zag onze portier een hard schot niet eens afkomen: 4 – 5. Maar ZVC klampte aan en werd daarvoor uiteindelijk beloond met een gelijkspel: 5 – 5.

Een mooie wedstrijd. Aangenaam om volgen door een talrijk publiek. De arbiter was duidelijk bij de zaak. Hij viel niet eens op. Dat zegt genoeg. Zo moet het! (Clamonz)

Opstelling: Trippaers, Henriouille, Boonen, Bormans,Triekels, Pauwels, Munters en nieuwkomer Michael Festjens.